Vi lægger vægt på
kvalitet og individuel rådgivning

Det betyder, at vi også har forventninger til vores kunder, for at sikre bedste økonomiske udgangspunkt for udvikling af kundernes virksomhed.
For os er det vigtigt, at du som kunde får opfyldt dine servicebehov samt oplever os som en personlig uafhængig sparringspartner.
Vi tilbyder altid en løsning som dækker netop jeres behov enten det drejer sig om: enkeltmandsvirksomhed, anpartsselskab eller selskabsetablering i indland eller udland.

Der ikke er to samarbejdsaftaler der er ens

Vi bestræber os i hvert enkelt tilfælde at skræddersy en individuel regnskabsløsning til hver enkelt virksomhed, uanset opgavens størrelse. I fællesskab udformer vi en løsning som tilgodeser de regnskabsmæssige behov i har i jeres virksomhed.
Vi har stor ekspertise indenfor følgende områder: Film/TV, Musikbranchen, Hotel & Restauration, Mode & Designbranchen, Detailhandel, Landbrug, alle former for enkeltmandsvirksomheder og momsfrie virksomheder såsom behandlere og tandlæger.

Send en online forespørgsel

Du er altid velkommen til at skrive til os og få et uforpligtende tilbud på regnskabsmæssig assistance – uanset opgavens omfang.

Ring og aftal et møde

Ring og aftal et uforpligtende møde hos os eller jer. Så kan vi sammen gennemgå hvilken regnskabsmæssig assistance i har behov for.